مشاوره حقوقی رایگان - خودرو را فروختیم، فک پلاک انجام نشده، وکالتنامه یا قولنامه نداریم، خریدار مجهول المکان است

پانزده سال پیش یک خودروی زانتیا را با وساطت نمایشگاه ماشین به یک غریبه فروختیم، بواسطه نسبت فامیلی اسناد و مدارک در اختیار نمایشگاه بوده که قرار بود پیگیر تعویض پلاک باشند. بعد از مدتی نفر واسطه فوت می کنند و اسناد گم می شوند. الان مدتیست پیامکهای جریمه خودرو برای ما ارسال می شود. ما نمیدانیم خودرو دست چه کسی است، هیچ سند و مدرکی هم از معامله خودرو شامل توافقات انجام شده و نقل و انتقال مالی آن نداریم،‌ با توجه به نوع و مکان جرایم احتمال می دهیم که از خودرو سو استفاده می شود. لطفا بفرمایید اگر این وضع ادامه یابد مشکلات احتمالی ما چه خواهد بود و برای انتقال پلاک و سند چه روالی را باید پیگیری کنیم؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

شما باید تقاضای فک پلاک به دادگاه بدهید اما از آنجا که مدارک فروش ماشین را ندارید باید مراحلی را طی نمایید. در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید