مشاوره حقوقی رایگان - تهاتر

سلام من از خانمم 19میلیون طلبکارم و رای قطعی دارم و به او بدهی مهریه نفقه چک دارم در زمان ارجاع به اجرا احکام از قاضی اجرای احکام طبق ماده 282 قانون مدنی تهاتر طلبم را با بدهی نفقه و چک را خواستم اما خانم بدون اطلاع قاضی و بدون اجازه من رفت از طریق اداره ثبت با مهریه تهاتر کرد ولی قاضی این تهاتر را قبول نکرد و گفت باید اول عملیات اجرایی ثبت ابطال کنم منم این کار را کردم و رای بدوی گرفتم الان خانم اعتراض کرده با توجه به اینکه پرونده در اجرای احکام مطرح بود آیا هیات نظارت استانی ممکن به نفع خانم رای بدهند

پاسخ ها :

شامراد مرادی دهداری

جناب آقای شامراد مرادی دهداری :

سلام زمانی که یک نفر دیون متعدد ه داشته باشد انتخاب اینکه وجه پرداختی بابت کدام دین است بامدیون است
بنابراین شما بگویید طلب من بازدهی نفقه باید تهاتر شود