مشاوره حقوقی رایگان - رابطه ی نامشروع پیامکی

با سلام ... خواهشمندم یکی جواب سوالم رو بده .. دوست من چند مدت قبل با دختری دوست بود حدودا سه سال .. در بین پیامکاشون هم سکس چت یا همون پیامهای مستهجن کاملاااا با رضایت دو طرف انجام دادن .. هیچ تماس فیزیکی هم با همدیگه نداشتن چون فاصلشون بسیار دور بوده .. خواستم بدونم اگر پدر دختره پیام ها رو ببینه و شماره ی رفیقم هم موجود باشه آیا میتونه از رفیقم شکایت کنه؟؟؟در حالی که هیچ زور و اجباری نبوده و رفیقم هم تا الان هیچ گونه سابقه ای نداشته و انسان ممکن الخطاست و الان هم توبه کرده ... خواستم بدونم آیا خوانواده ی دختر حق شکایت داره و در صورت حق شکایت چه مجازاتی داره؟؟با تشکر

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام بله. دوست شمامجرم است.ومجازاتش91روزتایک سال زندانی دارد که البتهوماضی می تواند به جزای نقدی تبدیل کند