مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند قطعی خودرو

سلام من حدود 4 سال پیش از شوهر خواهر سابقم خودرویی خریداری کردم که چون آشنا بودند و من قصد تعویض خودرو رو داشتم تعویض پلاک انجام شد ولی سند قطعی نزدیم و ایشون متاسفانه فوت شدند وارث ایشون تنها پسرشون بود که مشکلی با این قضیه ندارند ولی ما متوجه شدیم ایشون چند ماه قبل فوت خانمی رو عقد کردند که جز وراث شدند و ظاهر ایشون فرد مشکل ساز و از بعد فوت مرتب دادگاه کشی برای مطالبه مهریه دارند و با پسر متوفی درگیر هستند و من هم بلاتکلیف موندم چون ایشون ظاهرا اصلا از موضوع خودرو بنده مطلع نیستند و پسر متوفی اصرار داره که قضیه رو بهشون نگم من میخواستم ببینم در صورت امتناع ایشون از سند قطعی زدن چه پروسه اداری بنده باید طی کنم برای سند قطعی چون پلاک و سند سبز بنامم هست

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.با توجه به اینکه برگ سبزبنام شماست,خانم نمی تواندخودرو راتوقیف کند درصورت عدم انتقال سند,شمادادخواست الزام به انتقال سندخودرو را بطرفیت تمامی وراث تقدیم دادگاه نمایید