مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قولنامه خودرو

سلام، من یک ماشین خریدم و قولنامه رو دستی نوشتم و دو طرف امضا کردیم. توی قولنامه ذکر کرده بودیم یک گلگیر و کاپوت رنگ می‌باشد. فرداش رفتم کارشناسی رنگ، فهمیدم شاسی ماشین عوض شده و جوشکاری دارد و بسیاری از جاهای ماشین رنگ است. میخوام قولنامه رو فسخ کنم. دومین مورد این بود که توی قولنامه گفتیم فرداش باید بیاد محضر برای انتقال سند، که نیومد برای انتقال و هی میگفت فردا میام، باز شد پس فردا، الان یک هفته که نمیاد برای انتقال سند آیا میتونم قولنامه رو فسخ کنم؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

ابتدا هر چه سریعتر اظهار نامه مبنی بر فسخ معامله به علت خیار عیب بدهید و سپس به فوریت دادخواست مذکور را بدهید