مشاوره حقوقی رایگان - نداشتن رابطه جنسی

با سلام
آیا نداشتن رابطه جنسی بین زوجین به مدت شش ماه و اثبات آن دلیل کافی برای درخواست طلاق از طرف زوجه می‌باشد؟!

پاسخ ها :

پرسشگر :

اگر زوج نداشتن عدم تمکین را دلیل نداشتن رابطه عنوان کند چه تاثیری خواهد داشت؟!

درخواست طلاق زوجه به دلیل نداشتن رابطه جنسی طلاق به دلیل نداشتن رابطه جنسی نداشتن رابطه جنسی با همسر طلاق زوجه به دلیل نداشتن رابطه جنسی درخواست طلاق زوجه طلاق رابطه جنسی