مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخلیه

سلام یازده مرداد اتمام قرارداد من با مستاجر هست ضمن اینکه دو ماهه کرایه نداده. الانم میگم یازده مرداد که قرارداد تمومه خونه رو خالی کن میگه دولت تصویب کرده با بیست درصد افزایش مستاجرها همونجا که هستند بشینن. من الان خودم بی خانه هستم میخام خودم برم بشینم لطفا راهنمایی کنید چکار کنم. اهل قم هستم
باتشکر

پاسخ ها :

سيد محمد سجادي

جناب آقای سيد محمد سجادي:

دادخواست تخلیه به شورای حل اختلاف بدید

صفایی       عبدالرضا

جناب آقای صفایی عبدالرضا :

سلام،در صورت اتمام قرارداد و عدم تخلیه،میتوانید از طریق شورای حل اختلاف،برای تخلیه و اخذ بدهی های احتمالی مستاجر،بر اساس قرارداد،اقدام نمایید.