مشاوره حقوقی رایگان - موتور تعویضی خودرو

سلام، بنده دو ماه پیش ماشین 206 خریدم و بعد تعویض پلاک کردم. بعد به خاطر مشکلی که برام پیش اومد ماشین فروختم. خریدار دلال بود و تمام ماشین چک کرد و تو قولنامه هم ذکر شد که ماشین شماره موتور و شاسی به رؤیت رسیده. حالا بعد از یک ماه اومده میگه ماشینت تعویض پلاک نمیشه شماره موتور نمیخونه موتورش تعویض هست. باید 7 میلیون خسارت بدی. من الان باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

مطالبه خسارت به دلیل تعویضی بودن موتور خودرو موتور تعویضی خودرو تعویض پلاک خودرو دریافت خسارت از فروشنده خودرو خرید و فروش خودرو خودرو خسارت