مشاوره حقوقی رایگان - دریافت دیه

با سلام
در تصادف منجر به فوت مادرم، دیه ای طلب داریم. اینجانب درخواست دریافت دیه نموده‌ام ولی به دلیل دادخواست مهریه از طرف همسرم، سهم من از دیه مسدود است. قصد دارم نه به اجرای احکام نه به بیمه مراجعه کنم. آیا بقیه وراث بدون حضور من می‌توانند سهم خود را دریافت نمایند؟
اگر می‌توانند, مگر با رضایت کلیه وراث نباید پرونده مختومه شود؟ یا به رضایت من نیازی نیست؟

پاسخ ها :

یک وکیل

با حكم قطعي دادگاه مي توانن
ديه شما هم متناسب با ميزان مهريه به همسرتانمنتقل مي شود مگر به نحوي باهم توافق كنيد