مشاوره حقوقی رایگان - طرح هادی

سلام، وقت بخیر. بنده زمینی در روستا دارم به مساحت 225 متر با توجه به طرح هادی و گذر 8 متری، حدود 4 متر از عرض زمین و حدود 54 متر از مساحت کم شده است. که با این حال به علت اینکه ملک مذکور زیر 200 متر نمی‌توان پروانه ساخت صادر کرد. آیا راهی وجود دارد که طرح هادی، گذر را 6 متری در نظر بگیرید تا ملک ما هم زیر 200 متر نرود؟
با تشکر

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

طرح تصویب شده و بعید است که تغییر کند. شما می توانید خسارات ناشی از اجرای طرح را از دولت بگیرید