مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست متقابل

با سلام و سپاس
من در یک پرونده که طرف من (فروشنده) دادخواست جهت فسخ قولنامه خرید ملک ارائه داده بود ، بنده هم دادخواست دعوای متقابل داده ام . امروز متوجه شدم که دادخواست طرف بنده همان فروشنده ملک ، باطل شده است . سوال بنده اینست که با ابطال دادخواست طرف بنده ، دادخواست خود من هم باطل میشود و یا در همان زمان تعیین شده برای رسیدگی به دادخواست طرف بنده. دادخواست من هم بررسی میشود یا اینکه نیاز هست دادخواست جدیدی از طرف من ارائه شود

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

براساس قانون خیر اما در رای صادر شده در خصوص ابطال ، در صورت ابطال دادخواست شما نظر داده میشود. رای پرونده را ملاحظه کنید