مشاوره حقوقی رایگان - برقراری مستمری همسر اول

سلام بنده چند سال پیش همسرم فوت شدند و در ده سال آخر عمر خود یکسال و در یکسال آخر سه ماه کامل را داشتند و سازمان تامین اجتماعی گفتند در صورت امضا کارفرما مستمری من برقرار خواهد شد اما چون کارفرمای شوهرم پدر شوهرم بود حاضر به امضا نشد و متاسفانه مستمری من برقرار نشد خواستم در مورد اینکه چگونه و چه راهی وجود دارد که بدون امضا پدر شوهر سابقم مستمری همسرم را دریافت کنم

پاسخ ها :

سيدعلي معادي

سيدعلي معادي:

سلام شمامیتوانیدبعنوان ورثه دراداره کارمحل اشتغال همسرمرحومتون طرح شکایت برای مدت اشتغال وحقوق همسرتان نماییدوچنانچه مدت اشتغال تاییدشده توسط اداره کاربه همان صورتی باشه که حقوق مستمری شما برقراربشه وبازهم پدرهمسرتان باشما همکاری نکردمیتوانید بجهت عدم پرداخت حق بیمه همسرتان ازطریق دادسرا شکایت نمایید