مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت هزینه ساختمان

سلام من مدیر یک ساختمان هستم یکی از ساکنین ساختمان از پرداخت هزینه های که برای ساختمان خرج شده امتناع می کند میخواستم بدونم بعد از آنکه اظهارنامه برایش فرستادم در صورت عدم پرداخت هزینه میتوانم برق گاز آب آن فرد را قطع کنم؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام ابتدا از دادن خدمات مشترک و نه اختصاصی خودداری می شود و نیز از طریق اداره ثبت محل نیز می توان اجرای اظهارنامه را خواست و اگر ممکن نشد از طریق دادگاه و خارج از نوبن قابل مطالبه خواهد بود

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،شمابدون حکم قضایی نمی توانیدآب وبرق راقطع کنید،ابتدااظهارنامه وسپس دادخواست به شورای حل اختلاف.موفق باشید