مشاوره حقوقی رایگان - وکالت سند

با سلام ساختمانی را با در زمین پدری با پول خود ساختم زمان به نام زدن سند پدرم وکالت 50 ساله روی آن زد بخاطر اینکه آن را نفروشم. حال پدرم فوت کرده آیا این ملک جزو ارث دیگر ورثه قلمداد می شود؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام فقط وکالت باطل است واگر دلیلی بر این دارید که از پدر خریداری کرده اید می توانید از ورثه وکالت بگیرید و اگر دلیلی ندارید و معارض دارید کارتان مشکل است و جزء دارایی متوفی به حساب می آید فقط می توانید مخارج و هزینه ها را مطالبه نمایید

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،اگراین زمین رابه شماواگذارکرده است وشمادرآن تصرف کردیدباشهودمحلی میتوانیداثبات مالکیت کنید.موفق باشید