مشاوره حقوقی رایگان - وکالت اموال به همسر

همسرم دعوی حقوقی دارد که زمانبر است آیا میتواند به گونه ای به من وکالت بدهد که بعد از پایان پرونده حتی در صورت فوت ایشان دارایی به من برسد؟ ضمنا وکالت تام دارم الان.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

وکالت‌نامه به محض مرگ یکی از طرفین باطل می شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتواند تمامی حقوق ناشی از این دعوی را به شما صلح کند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

وکالت با فوت منتفی میگردد.می تواند کل حقوق دعوی را صلح نماید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در نظر داشته باشید که وکالت با فوت منتفی خواهد شد.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

وکالت با فوت هریک از طرفین از بین می‌رود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام خیر در خصوص دعاوی قضایی فقط وکیل دادگستری می‌تواند پیگیری کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای پیگیری پرونده ها می تواند به شما وکالت بدهید و شما می توانید با وکالتی که دارید وکیل بگیرید تا وکیل کار شما را انجام دهد ولی خودتان نمی توانید به جای همسرتان در دادگاه حاضر شوید.
برای انتقال مالکیت نیز می توانید مبایعه‌نامه نامه تنظیم کنید .
توجه داشته باشید وکالت با فوت هر یک از طرفین منفسخ می شود و هیچ اعتباری ندارد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
طی متنی تخصصی اقدام گردد