مشاوره حقوقی رایگان - وکالت فروش

با سلام و خسته نباشید. مرحوم پدرم آدمی فداکار مردمی و بی ریا بود که فقط مادرم می‌دانست از ارگان محل کارش یک قطعه زمین به او واگذار کرده اند و مبلغی را به ارگان دولتی اش پرداخته بود، سالیان سال می‌گذرد که مادرم از پدرم در خصوص زمین سوال می‌کند میگوید فریب خورده ام و پول به من نداده اند وچک گرفتم که چک نیز برگشت خورده ، از قضا شخصی شماره تلفن منزل را پیدا می‌کند و تماس میگیرد و می‌گوید پدرم زمین را 26 سال پیش از شخصی وکالتی خریده ، که آن شخص نیز وکالتی از همسر شما خریده است، و این شخص ج به قول معروف ادعا داشت که وکالت فروش در دفترخانه انجام شده و دست نویس میباشد ، و حال که خواسته ام زمین رابفروش برسانم شخص خریدار گفته سند برایم تنظیم کنید ، که وقتی به دنبال مدارک رفتیم دیدیم همسر شما که زمین به نام اون شخص میباشد مالک است و میگویند فوت شده و ورثه باید وکالت به شما بدهند، و مادرم فرمود همسر من اصلا پولی دریافت نکرده مگر شما قولنامه دارید که شخص فرمود خیر خریدار اول وکالتی خریده است ، و قولنامه ای موجود از همسر شما نمی‌باشد، آیا آن وکالت بعد از فوت پدرم باطل هست یا نه ورثه باید وکالت بدهند، هرچند قولنامه موجود نمیباشد

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بعد از فوت وکالت باطل می شود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله وکالت باطل میشود و باید شما به عنوان ورثه وکالت مجدد بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
وکالت با فوت هریک از طرفین منفسخ می شود.