مشاوره حقوقی رایگان - شماره بیمه کارگاه

آیا امکان دارد شخصی در یک کارگاه مشغول باشد اما پس از گذشت 5 ماه شماره کارگاه او تغییر کند. من در مدرسه غیردولتی مشغول هستم از ابتدای سال تا بهمن ماه شماره کارگاه من به نام مدرسه هست و بعد از اون بعلت کرونا اسفند ترک کار و از نیمه دوم فروردین به نام پیمانکاری شخصی بیمه شده ام در حالیکه کارگاه محل خدمتم تغییر ننموده است و اینکه آیا عدم تطابق شماره کارگاه موجب میشود بیمه بیکاری اسفند تعلق نگیرد؟؟ زیرا برای بنده بیمه بیکاری تعلق نگرفت

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

کارفرمای شما بیمه شما را از طریق اون پیمانکاری واریز میکند یحتمل به این علت که شرکتهای پیمانکاری لیست بیمه ارایه میدهند و حق بیمه واریز نمی کنن و حق بیمه را مارفرما بر اساس اون لیست واریز میکند.این کار تخلفه ولی مزایای زیادی برای اونها داره.مزیت اینکار برای کارفرمای واقعی شما اینه که حق بیمه شما را واریز نمی کند برای پیمانکار هم این مزیت را دارد که یحتمل به اسم شما برای شما حقوق ماهیانه دریافت میکند.شما میتوانید علیه پیمانکار مزبور طرح شکایت کنید و حقوق و مزایای خودتان را مطالبه کنید به هر حال پیمانکار باید سند ارایه دهد که حقوقتان را پرداخت نموده است که قطعا چنین سندی در دست ندارد مگر اینکه اسناد پرداختی های کارفرمای واقعی شما را ارایه بدهد که در این حالت هم موضوع تخلف احتمالا فاش خواهد شد.به هر حال بهتر است در این زمینه با کارفرمای اصلی خودتان صحبت کنید و از او بخواهید هرچه زودتر این مشکل را برطرف کند این روش بهتر و معقولانه تر هست چون در صورت احراز واقع اون بیمه هایی که از طریق پیمانکار واریز شده حذف خواهد شد و شما باید علیه کارفرمای خودتان طرح شکایت کنید و ایشان را محکوم کنید که حق بیمه شما طی ماههای مزبور را بپردازد.یعنی در عمل زحمت و دردسر برای خود شما هم ایجاد خواهد شد بنابراین حل مسالمت آمیز موضوع به نفع هر دو طرف و شاید هم هر سه طرف قضیه باشد در حال حاضر هم به هر حال حق بیمه برای شما پرداخت شده است و جزو سوابق شما لحاظ میشود مگر اینکه با افشای واقعیت مسبب حذف این سوابق بشوید.