مشاوره حقوقی رایگان - استفاده سوء از مدرک مسئول فنی

با سلام خدمت وکلای محترم. بنده یه مدرک مسئول فنی اداره کل تجهیزات پزشکی دارم که چون چندجا کار کردم خیلی دست به دست شده. میخواستم بدونم آیا با کپی برابر اصل کردن مدرکم میشود استفاده ی سوء از آن کرد؟ و اگر این اتفاق بیوفتد چه مجازاتی شامل بنده میشود با اینکه بنده مطلع نیستم. و اینکه چیکار کنم که استفاده سوء از آن نشود آیا میشود درخواستی متنی چیزی نوشت و به جایی ارائه داد که خیالم راحت باشد اگرم بعدا اداره کل متوجه شد از مدرک من استفاده میشده من سند و مدارکی بتونم ارائه بدم که مجازاتی شاملم نشود؟؟
ممنون

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام به شورای حل اختلاف اعلام مفقودی کرده و تقاضای المثنی نمایید