مشاوره حقوقی رایگان - بیماری کرونا سرباز

با سلام، برادر اینجانب در پادگان دچار بیماری کرونا شد. بیماری توسط کادر به 2 سرباز سرایت کرده؛ و برادرم از دوست سربازش که در یک اتاق بودند گرفت. متاسفانه برادرم فوت کرد. میخواستم ببینم اولاد برادرم شهید محسوب می‌شود؟ و اینکه بیمه و حق و حقوقش چیست؟ در آخر ارتش پاسخگو ی این سستی و همکاری خواهد بود؟ آیا غرامت به برادرم تعلق می‌گیرد یا نه؟ ممنون

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

باید به دایره حقوقی ارتش مراجعه کنید و درضمن شهید محسوب نخواهند شد

یک وکیل :

خیر نه شهید است ونه غرامت به لیشان اعلق میگیرد