مشاوره حقوقی رایگان - کمیسیون پزشکی در تصادف

با عرض سلام و خسته نباشید. موضوع تصادفم اینه که، سال 97 با ماشین تصادف کردم، عابر بودم بعد از انجام تمام کارهای اولیه، اعم از گزارش کلانتری و کروکی آمبولانس که به نفع بنده بود، به پزشکی قانونی رفتم؛ 6 ماه طول درمان دادن، بعد مبلغ 30 میلیون هم از بیمه گرفتم. بقیه دیه هم قرار شد پرونده تموم شد بدن. بعد از 6 ماه رفتم معاینه مجدد، فرستادنم کمیسیون که کمیسیون بار اول تایید کرده، بار دوم تایید نکرده و تصادف عمدی زده. بنده اعتراض زدم، اعتراضم رو قبول نکردن؛ و پرونده رو همین جوری بستن. هیچ کاری از دستم برنمیاد. تو رو خدا اگه راهی هست، کمکم کنید. دو سال که گرفتار شدم.

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

این موضوع نیاز به بررسی و مطالعه پرونده دارد.با این مختصر نمی شود نظر داد خصوصا اینکه در مورد تصادف اصل بر تقصیر وسیله نقلیه هست مگر در موارد مصرح قانونی که خود عابر هم تقصیر کار محسوب میشه.