مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی شغلی

با سلام، من استخدام رسمی هلال احمر می‌باشم و تعهد ده ساله بنده اتمام یافته. لطفا من رو از لحاظ حقوقی راهنمایی کنید که، چیکار کنم؟ در صورتی که با انتقالی من موافقت نمی‌شود.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام شما متعهد به 10 ساال خدمت تحت شرایطی بوده اید و در پرونده تان به نظر میرسد درج عبارت انتقال بعد از 10 سال درج نشده باشد که مکلف به انتقال شما بوده باشند ولی میتوانید با تقدیم تقاضای انتقالی و ارایه دلیل از جمله نیاز مقصد و ..... تقاضای یررسی نمایید