مشاوره حقوقی رایگان - آیا بعد از اتمام تعهد خدمت می توان انتقالی گرفت؟

با سلام
اینجانب با اینکه 10 سال تعهد خدمت ام را در دانشگاه علوم پزشکی سیستان و بلوچستان به اتمام رسانده ام ولی محل کارم کماکان هیچ اولویتی برای درخواست اینجانب در نظر نگرفته و این موضوع باعث شده همسرم مرا ترک کرده و با فرزندم به محل سکونت پدر و مادر خویش در خراسان رضوی بروند و این باعث ایجاد بیماری افسردگی در من گردیده و کمیسیون پزشکی نیز بیماری افسردگی ام را تایید نموده است آیا با گرفتن وکیل و با شکایت به دیوان عدالت عداری میتوانم برای انتقالی ام نتیجه بگیرم؟

پاسخ ها :

فضلی               مهسا

سرکار خانم فضلی مهسا :

بله . شکایت کنید و مدارک رو ضمیمه کنید