مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از شهرداری

با سلام، بنده از جهاد کشاورزی استان تهران، مجوز احداث استخر و اتاق فیلتراسیون دریافت نموده و در حال ساخت استخر می‌باشم. ولی الان شهرداری منطقه آبسرد دماوند جلوی کار را گرفته و می‌گوید باید در شهرداری پرونده تشکیل بدهی و عوارض پرداخت کنی. در حالی که دولت برای قطره ‌ای کردن باغ مبلغی را اختصاص می‌دهد به کشاورز، آیا گرفتن پول تحت عنوان عوارض توسط شهرداری که هیچ خدماتی هم به کشاورز نمی‌دهد و باغ هم در حومه شهر می‌باشد و جزء شهر حساب نمی‌گردد قانونی است؟
به خود شهرداری هم مراجعه کرده‌ام برای شکایت، می‌گویند نگران نباشد مبلغ ناچیز است. در حالیکه بنده اصلا با اصل موضوع مشکل دارم نه با مبلغ. اگر بخواهم شکایت کنم، باید به کجا شکایت کنم؟
با تشکر

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

اگر زمین خارج از منطقه شهری و شهرداری است الزامی به پرداخت ندارید. اجازه بدهید خود شهرداری اقدام به صدور اخطاریه و فیش جریمه نماید بعد از این تصمیم شکایت کنید.