مشاوره حقوقی رایگان - تخلف ارايشگاهی

من برای مش كردن موهام به ارايشگاهی در شهران مراجعه كردم با ايشون مبلغ يك ميليون طَی كردم برای موی تا سرشونه
اولا اصلا اون مدلی كه من ميخاستم در نياورد
دوما من دكلره كامل نميخاستم ايشون تمام موی منو دكلره كرد بدون اطلاع من
سوما سه جا از موهام سوخته البته شانس اوردم روي موهام نيس
و اينكه بعد اتمام كار گفتن بايد يك و نيم بدي چون زياد كار كردم
٧ ساعت منو نگه داشت تو ارايشگاه
يه تيكه هايي از موهاي منو تو فويل گذاشت كه بعد از شستن موهام دوباره برداشت همه رو دكلره كرد اونا رو هم مواد گذاشت كه كار بيهوده اي بود فقط وقت منو گرفت
گفتن كه با رنگساژ يه هفته ديگه همون مويي ميشه كه ميخاي جايي نرو به حرف كسي گوش نده فقط بيا پيش خودم
من يه تومن بيشتر نداشتم بهش دادم گفتم بقيه رو بعدا ميدم
بعد دو روز اصلا اين تمام دكلره بهم نميومد با كلي زنگ زدن اومد ارايشگاه و چند سانت ريشه موي منو تيره كرد و ١٣٠ هزار تومن ازم گرفت
من چند تا ارايشگاه هاي معروف نشون دادم موهامو گفتن زياد گرفته بهش نده ٥٠٠ رو
الان ايشون مدام زنگ ميزنن
همه هم ميگن بهم مدلي كه نشون دادي اصلا نتونسته حتي شبيه اون در بياره
الان من چكار كنم با ايشون
اون ٥٠٠ رو كه نميدم ولي بابت سوختن موهام و در نياوردن مدلي كه نشونش دادم و اون قيمتي كه طَي كردم شكايت دارم ازش - ادرس رو خواستيد براتون ميفرستم
من ميدونم كه ارايشگر مو رو مش كنه بايد سشوار بكشه و تزيين كنه هزار منت گذاشته كه كسي نميكنه برات اين كارو كه من كردم
تو رو خدا جواب منو زود بديد اعصابم بهم ريخته خيلي با اين مدل مو

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

به اتحادیه آرایشگران مراجعه کنید و شکایت خود را مطرح کنید