مشاوره حقوقی رایگان - تمکین از طرف همسر

سلام، همسر من خودش من رو از خونه بیرون کرده، میخواستم بدونم ، میتونه بره شکایت عدم تمکین کنه ؟
و اگر من بخواهم مهریه رو اجرا بزارم، چه مدارکی لازم دارم ؟
و ایا تمکین نکردن باعث میشه که مهریه رو نده؟

پاسخ ها :

فرزانه فاروقي

سرکار خانم فرزانه فاروقي :

تمكين نكردن با مهريه هيچ ارتباطي ندارد
براي مهريه بايد به دفتر محل ازدواج با شناسنامه مراجعه و در خواست صدور اجراييه كرد
در مورد بيرون كردن از منزل اظهار نامه اي ارسال و مراتب بيرون كردن ايشان را اعلام كنيد
ودر صورت دادخواست تمكين از سوي شوهر اعلام كنيد كه من تمكين داشته و ايشان مرا بيرون كرده و از شاهدين براي اثبات خود و اظهارنامه إرسالي استفاده كنيد

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.اینکه شما رو ازخونه بیرون کرده رو با اظهار نامه بهش اعلام کنید وحتما زنگ بزنید 110 بیاد در محل زندگی تون صورت جلسه کنه وهمچنین شکایت ترک نفقه انجام بدید از دادسرا ومطالبه نفقه از طریق شورا