مشاوره حقوقی رایگان - شکایت همسایه برای پنجره مشرف

باسلام امسال خونه دو طبقه ساختیم و کاراش تموم شده البته هنوز پایانکار واسش نگرفتیم و طبق معمول یکم خلاف کردیم یعنی طبق نقشه نظام مهندسی متراژو رعایت نکردیم حالا همسایه بغلیمون گفته باید پنجره ای که رو به حیاط اوناستو بگیریم مزاحمت ایجاد میکنه درحالیکه بلنده و به سختی حتی از داخل میشه اسمونو دید حالا سوالم اینه میتونه شاکی بشه یا نه؟ اگه میتونه منم میتونم شاکی یشم و بگم که اونم باید دیوار حیاطشو بکشه بالا یانه ممنون

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

قوانین در خصوص این موضوع مشخصه.شما اگه جایی پنجره گذاشته اید که مغایر با اصول و قواعد ساختمان سازی هست همسایه شما میتونه شاکی بشه.در مورد اینکه شما میتوانید شکایت کنید که همسایه دیوارش کوتاه بلند کنه باید خدمتتان عرض کنم بله هر کسی میتونه شکایت کنه ولی مهم این است که بسته به محل و موقعیت ساختمان آیا داشتن دیوار کوتاه تخلف محسوب میشه یا نه.به نظر نمیاد چنین موردی تخلف باشه به هر حال در این موارد کارشناس مربوطه بسته به محل نظر خواهد داد.