مشاوره حقوقی رایگان - حادثه حین خدمت

با عرض سلام و ادب.
اینجانب کادر ثابت ارتش هستم و 13 سال پیش در اردوگاه رزمی، پای چپم با ریختن آب جوش دچار سوختگی شد و پس از مداوای اولیه و بستری در بیمارستان، زخمم تا حدودی خوب شد، ولی حال با گذشت زمان و بدلیل عدم مداوای کامل، پوست پایم جمع میشود و انگشتانم را هم دفرمه کرده و تغییر سایز و شکل داده و انگشتانم کارایی و حرکت لازم را ندارند، و این خود مرا دچار مشکل نموده. کل مدارک بستری و صورت سانحه یگانی موجود میباشد.
خاهشمندم مرا راهنمایی بفرمایید که آیا از کارافتادگی ویا جانبازی حین خدمت شامل حال من میشود یا خیر؟؟؟
باتشکر و احترام.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام جانبازی خیر و لی با نظر کمیسیون که تقاضایتان را بررسی میکند را شاید از کارافتادگی انهم در صورت برخورداری از شرایط ازکارافتادگی نصیبتان بشود