مشاوره حقوقی رایگان - کمیسیون 140

باسلام. کمیسیون 140 فراجا بنده را برای درصد صدمات و غرامت به شورای عالی پزشکی اعزام کردند ولی شورای عالی پزشکی متاسفانه نظریه منفی اعلام کرد در حالیکه شورای عالی پزشکی بنده را سال 86حین خدمت بعلت حادثه معاف دایم پزشکی نموده و کارت معافیت پزشکی صادر نموده فرم های ب ز موضوع را تایید نموده اند از طرفی تامین دلیل دادم کارشناس رسمی دادگستری امور پزشکی به بنده 15درصد صدمات وارده در نظریه خود نوشته حالا سوال بنده این است برای اعتراض به نظریه شورای عالی پزشکی فراجا کجا باید شکایت کنم آیا به نتیجه میرسم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خطاب به دیوان عدالت اداری طرح شکایت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید در دیوان عدالت اداری اقامه دعوا نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می بایست از طریق دیوان محترم عدالت اداری طرح دعوا نموده و موضوع را پیگیری نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در مهلت مقرر اعتراض کنید در مرجع بالاتر بررسی میشود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید از طریق دیوان عالی کشور پیگیری نمایید