مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن پول قرض داده شده

با سلام. من چند سال پیش مبلغ 10 میلیون تومان به برادرم برای خرید خانه اش قرض دادم، اوایل برای برگشت پول امروز و فردا میکرد ولی الان میگوید که پول را پس نمیدهد، من پرینت حسابم را از بانک گرفته ام. از شما چند سوال دارم؟
1- برای شکایت چکار باید بکنم؟
2-با توجه به اینکه الان قیمت خانه ایشان چندبرابر شده من میتوانم براساس ارزش پولم، مبلغ بیشتری را طلب کنم؟
3- ضمیمه کردن قولنامه خانه ایشان علاوه بر پرینت حسابم برای ارائه به مراجع قضایی فایده ای دارد و میتواند این موضوع که ایشان برای خرید خانه پول قرض گرفته را ثابت کند؟
ممنونم

پاسخ ها :

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

دادخواست مطالبه وجه به انضمام کلیه خسارات من جمله تاخیر تادیه هزینه دادرسیو.. تقدیم بفرمایید.. پرینت حساب و درصورت امکان معرفی شاهد