مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

با سلام و احترام همسر بنده ضربه مغزی شد و برای اهدای اعضای بدنش بجای فرم رضایت اعضا که فقط رضایت پدر و مادر و همسر لازم بود، مبایعه نامه فروش ملک رو به منزل اوردند و با تا زدن مبایعه نامه و پر کردن جدول و فیلد که مشخصاتی از قبیل نام و کد ملی. ش ش. محل صدور و ادرس بود و چهار نفر از قبیل پدر و مادر همسرم امضا کرده بودن منم امضا کردم . من چگونه بفهمم که ملک بنام چه کسی سند زده شده. اگر هم استعلام بگیرم فقط مشخص میشود که الان همسرم ملک دارد در صورتیکه ایشون 6ماه فوت شده؟

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

بهتره به صورت حضوری نزد وکیل بروید.نیاز به طرح سوال هست و باید حضوری بررسی شود.اصل بر صحت امضاست و خلافش نیازمند دلیله.شما میتوانستین ابتدا برگه را بخوانید بعد امضا کنید.معامله ملک غیر از قرارداد نیازمند تبادل عوضین هم هست.به هر حال باید بررسی شود