مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع همسر

سلام، زنی متاهل هستم. پنج سال است که خانم متاهلی که در همسایگی ما است و فاحشه می‌باشد وارد زندگی‌ام شده و با همسرم رابطه نامشروع دارد. از زمان ورود این زن، اخلاق شوهرم عوض شده و مدام به من بی احترامی می‌کند. حتی رابطه زناشویی ما با مشکل روبرو شد. رابطه نامشروع آن ها را با کار گذاشتن دوربینی در خانه مشاهده کردم. چون به زندگی ام علاقه داشتم به شوهرم که تا اون لحظه رابطه خود با اون زن را انکار میکرد، اطلاع دادم. بالاخره قبول کرد، که با اون زن رابطه داشته. گفت که فریب خورده و من دوباره به او فرصت دادم. یه کم اخلاقش بهتر شد ولی همچنان چند سال است که با اون خانم رابطه داره. این اواخر که دیگه اوضاع خیلی بدتر شده چون وقتی با اون خانم رابطه داره دیگه توان داشتن رابطه زناشویی با من رو نداره و میگه چون مریض هستم این مشکل رو دارم. در صورتی که وقتی برای دو سه روز در خانه است و بیرون نمیره توان جنسی بالایی داره. این خانم بی سواده و نمی تونه پیامک بده ولی مرتب با شوهرم رابطه تلفنی داره. چطوری رابطه اونا رو ثابت کنم؟ از طرفی چون منم حق و حقوقی در زندگی زناشویی دارم. چگونه میتونم ناتوانی جنسی شوهرم را در رابطه با خودم اثبات کنم؟

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

بهتره به صورت حضوری نزد مشاور خانواده بروید و اگر خواستین اقدام قانونی هم انجام دهید برای اخذ مشاوره به صورت حضوری نزد همکاران وکیل مراجعه کنید.طرح چنین موضوعی در این قبیل فضاها مناسب نیست و نیاز هست در فضای خصوصی عنوان شود.ضمنا در به کار بردن عناوین برای اشخاص دقت کنید چون امکان دارد به خاطر همین الفاظ مسیولیت کیفری پیدا کنید.