مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

با سلام
در صورت شكايت روابط نامشروع زوج از زوجه آيا امكان دستور پرينت تماسها و پيامكها توسط قاضی بدون حضور يا اطلاع زوجه، هست؟ منظور اين است كه آيا ممكنه قاضی (بدون اطلاع و بازجويی و سوال و جواب و حضور متشاكی) دستور پرينت تماسها و پيامكها را صادر كند؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

دستور پرینت تماس ها و پیامک ها به دستور قاضی امکانپذیره لکن قبل از شنیدن اظهارات شما و اقناع قاضی برای اینکه شما متهم هستید یا خیر اینکار انجام نمیشه و قاعدتا اول شما رو برای جلسه رسیدگی می خواهند بدلیل حساسیت موضوع بلحاظ حیثیتی