مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری فروشنده

سلام، من یه حلقه رینگ و لاستیک خریدم. چون سر در نمی‌آوردم به شرط اکبند بودن تو فاکتور خریدم. حالا که به چند جا مراجعه کردم، میگن کار کرده هست. الان باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام اگر فروشنده مستر میکند که بحثی نیست در غیر اینصورت دادخواست به شورای حل اختلاف داده و معیوب بودن مبیع رو بعد از ارسال اظهرنامه و بیان فسخ معامله نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

ببرید پس بدهید اگه قبول نکردن به اتحادیه مربوطه شکایت کنید اگر باز هم نشد دادخواست حقوقی بدهید