مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو معیوب به جای سالم

سلام اینجانب یک دستگاه ماشین ام وی ام 110، مدل 87 به صورت قولنامه دستی، هفته پیش خریداری کردم. فروشنده در قولنامه ذکر کرده که ماشین سالم و فاکتور تعویض واشر سرسیلندر و تراشکاری به ما داده و گفته که ماشین سالم است. ولی وقتی خریدیمش از فردا شروع کرد به جوش آوردن و یک بار هم رادیاتور ترکوند. حالا فهمیدیم که موتور کمپرس داره و تعمیر اساسی میخواد. الان بردیمش مکانیکی و مکانیک گفته نزدیک 5 میلیون خرج داره. بعد ما به فروشنده اطلاع دادیم؛ ولی قبول نمیکنه الان فهمیدیم اونم از کسی خریده به قیمت 25 میلیون اما طرف قبلی بهش گفته موتور خراب و خرج داره اما این شخص به ما به عنوان سالم به قیمت 29 میلیون داده. فقط یه واشر سرسیلندر عوض کرده در صورتی که باید تعمیر اساسی میشده. ما پیش مکانیک خودش فرستاد و اونم باهاش آشنا بود و میگفت ماشین سالم. الان بردیمش جای دیگر. می‌خواستیم بدانیم آیا شکایت کنیم به جایی میرسیم یا نه؟ تازه ما به فروشنده گفتیم بیاد توافقی حل کنیم که ایشانم گفت من 500 هزار تومان بهتون میدم یعنی میدانسته ماشین خرابه. خواهشا به ما بگید چکار کنیم؟ به خاطر پولم نیست فقط دوست داریم جلوی این آدمای کلاهبردار رو بگیریم، تا سر کس دیگر کلاه نگذارن. بعدشم به ما میگه شما هم یه واشر عوض کنید بندازید به یکی دیگه. من پول ندارم و بدبختم ولی ما حرام خور نیستیم. خواهشا راهنمایی کنید تا جلوی این جور انسان های شیاد رو بگیریم. ممنون

پاسخ ها :

سيدجواد  هادئي

سيدجواد هادئي :

استان :

با سلام
خودرو شما دارای عیبی است که پنهان بوده و شما به لحاظ همین عیب حق فسخ قرارداد رو خواهید داشت و یا مطالبه ارش(تفاوت قیمت سالم با معیوب) در اولین اقدام اظهار نامه ای برای فروشنده ارسال و اعلام فسخ به جهت وجود عیب رو اعلام کنید و بعد از آن اقدام به طرح دعوی اعلام و تایید فسخ قرارداد رو نمایید

محمدجواد  انصاري دزفولي

محمدجواد انصاري دزفولي :

استان :

سلام میتونین سریعا دادخواست فسخ به دلیل خیار عیب مطرح کنین