مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم دارایی در طلاق

با سلام، حدود بیست سال زندگی مشترک داشتیم. هر دو شاغل بودیم و درآمدمان هم شبیه هم بود. کل مدت اشتغال، هزینه با من بود. درآمد خانم در اختیار خودش بوده. اعم از طلا و لوازم. سوال اینه، در صورت طلاق توافقی، اگر خانم ادعای اختیار تمام اسباب و لوازم منزل را داشته باشد؛ ولی مدرکی مثل فاکتور خرید نداشته باشد. حکم چیست؟ با تشکر

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

وجه تسمیه طلاق توافقی درخودش مشهود است باید در مورد موارد شش گانه توافق کنید اگر توافقی نیست پس طلاق بنحو مزبور سالبه به انتفاء موضوع است

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

اثاث منزل علی الاصول متعلق به خانمه مگر خلافش ثابت بشه