مشاوره حقوقی رایگان - قاچاق موبایل

سلام، حدود 20 روز پیش، من به همرا دوستم از یکی از شهرهای مرزی، تعداد ده عدد گوشی آیفون به ارزش 120 میلیون تومان، خریداری کردم. که البته گوشی‌ها کل برای دوستم بود وقتی پلیس راه گرفتنمون گفتیم نصفش مال منه، نصفش مال اون ماشین. دوستمم خوابوندن. دادگاه اول تعزیرات تشکیل شده و از ما آدرس و تلفن و فاکتور از فروشنده خواستن و قرار نفری 150 میلیون برامون صادر شد. حالا تو گوگول که سرچ می‌کنم میبینم که مبالغ بالا، مخصوصا بالای 50 یا 100 میلیون شامل مجازات حبس میشه! آیا واقعن به ما حبس میدن؟ سابقه قاچاقم نداریم هیچکدوم.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام با وکیل مجرب هماهنگ بسین تا با دفاعیات مناسب حبس مرتفع بشه