مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن امضا با فریب

با سلام، به استحضار می رساند، اینجانب xxxxx از کارکنان رسمی اداره کل xxxxxx و آقای xxxxxxxx اقدام به معاوضه ملک مشاعی واقع در شرکت تعاونی نموده‌ایم. لکن به دلیل این که نامبرده مدیر کل هستند، هیات مدیره از اعمال توافق صورت گرفته خودداری نموده است. لکن بنده در صبح ( 47/7 ) مورخ 22/4/1399 طی پیام سیستمی مراتب اعتراض خود را به اعضای هیات مدیره و بازرس شرکت اعلام نمودم. متعاقب این موضوع آقایان (معاون) و ..... از کارکنان اداره کل به بهانه ضمانت اخذ وام به نام خودشان، در مورخ 29/4/1399 ساعت یک ظهر من را به دفتر خویش (معاونت) دعوت و تقاضای ضمانت وام بانکی می نمایند. که بنده به دلایل اداری و همکار بودن، این خواسته را پذیرفتم. لکن در جریان امضا اسناد یک ورق دیگر که مربوط به معامله واحد معاوضه شده موصوف مشاهده نمودم. با عنایت به این که به امضا اینجانب رسیده بود و بنده متوجه این موضوع شدم بلافاصله برگه مربوطه را پنهان کرده و از دسترس اینجانب خارج نمودند و موضوع امضاء سند دیگر در این خصوص را انکار نمودند. بفرمایید من باید چه اقدام قانونی انجام دهم؟ با تشکر

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام تا اسنادی در دستتان نباشد نمیتوانید اقدامی کنید هر دادگاهی هم برین ادعایی کنین مدارک رو نخواهند آورد و به لحاظ بلا دلیل بودن شکایتتان رد خواهد شد

مرتضی جمالوند

جناب آقای مرتضی جمالوند :

با سلام و وقت بخیر؛
گرفتن امضا در صورتی که مورد استفاده قرار نگیرد نمی تواند مجرایی برای طرح شکایت کیفری باشد لاکن اگر سفید امضا یا سفید مهر باشد و مورد استفاده قرار گیرد می توان بر اساس مواد مرتبط در قانون مجازات اسلامی و قانون آیین دادرسی کیفری 92 شکایت کیفری را مطرح نمود ..
بدون درد در صورت صلاحدید می توان از طریق ارسال اظهارنامه به شکل رسمی خواستار استرداد سند موصوف شد

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

الان دقیقا سوال شما چیه؟؟؟؟؟ یه برگه ای با امضای خودتان بوده و برداشتید حالابهر دلیلی و بقیه نفهمیدند و بفهمندهم شمامیتوانید سکوت یاانکار کنید .پس سوال شما چیست؟؟؟؟