مشاوره حقوقی رایگان - انتقال برون استانی فرهنگیان

با سلام، من قصد ازدواج با پسری را دارم که در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی تحصیل کرده و باید دو برابر طول سال تحصیلی در استان خودش یعنی استان فارس خدمت کند. می‌خواستم بدونم چطور می‌تونیم انتقالی به تهران بگیریم؟ آیا امکان انتقالی در داخل این 8 سال وجود دارد؟ آیا بعد 8 سال می‌شود انتقالی گرفت؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام تعهد ایشان مانع انتقال است بعد از اتمام تعهد نیز ممکن است با توجه به ظرفیت محل خدمت مبدا و مقصد موافقت بشود یا خیر