مشاوره حقوقی رایگان - پرونده اعاده شد

با سلام. شکایتی داشتم که منجر به محکومیت خوانده شد. سپس خوانده، اعتراض داد. روند رو پیگیری می‌کردم؛ که نوشته شده بود طبق دستور قضائی تایپ متن رای و بعد نوشته نسبت به طرفیت فلان با فلان پرونده اعاده شد.
این الان یعنی چی ؟
تو خلاصه پرونده هم نوشته پرونده مختومه شده است.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام از دفتر شعبه پیگیر شوید . اعاده پرونده میتواند در مورد پرونده استنادی باشد یا همین پرونده و صدور رای و اعاده به دادگاه بدوی و .....................