مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو با مبایعه نامه بابت مهریه

با سلام . اگر همسرم خودرویی رو با مبایعه نامه خریده باشه و من تصویرش رو داشته باشم به نام خودش و چکش رو هم خودش داده باشه و یه استشهاد داشته باشم که چند ماهه با همین خودرو به محل کارش میره و میاد و بعد از ترس توقیف بابت مهریه خودرو رو به نام مادش زده باشه .. میتونم خودرو رو توقیف کنم و یا فرار از دین شکایت کنم ؟ و یا میتونم به عنوان کتمان مال پیگیرش باشم ؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام فرار از دین شرایطی دارد اعم از صدور رای قطعی و قبل از آن فرارا از دین محسوب نمیشود

پرسشگر :

به عنوان کتمان مال چطور ؟ برای مهریه از طریق اداره ثبت اقدام شده و از طریق دادگاه نیست

یک وکیل :

سلام . متاسفانه طبق رأی وحدت‌رویه شماره 774 – 1398/1/20 هیأت‌عمومی دیوان عالی کشور اگر تاریخ انتقال بعد از صدور حکم قطعی دادگاه مهریه ( یا هر دین دیگری) باشه جرم فرار از دین صورت گرفته در غیر اینصورت فرار از دین نیست.