مشاوره حقوقی رایگان - رفتار بد شوهر

شوهرم بهم شک داره. سوءظن شدید. با تهمت ها و افتراهایی که بهم میزنه واقعا زندگی رو بهم سخت کرده. بعد 10 سال هنوز نتونسته بهم اعتماد کنه. اوایل همه میگفتن رفته رفته درست میشه ولی هرروز خدا بدتر میشه. هیچ وقت هم قبول نمیکنه بره مشاوره؟
چیکارکنم میتونم ازش شکایت کنم؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام در صوتیکه دارکتون کامل باشه که این ظن رفتار باعث عسر و حرج شماست میتوانید طلاق بگیرید ولی اگر رای یا .... ندارید به سختی نتیجه خواهید گرفت