مشاوره حقوقی رایگان - پیشروی ساختمان

سلام
ملک من زمین هست و ملک کناری احداث ساختمان کرده و تا 80 درصد پیشروی کرده ولی از من رضایت نگرفته ایا من میتوانم شکایت کنم؟
از کجا باید شروع کنم .

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام.خیر نمیتوانید مگر اینکه در ملکی که ساخته شده ذیحق بوده باشید وگرنه طبق ماده35 قانون مدنی هر فردی نسبت بتصرفات خود مالکیت داردو میتواند هرکاری خواست انجام دهد

صادق امیری مقدم

جناب آقای صادق امیری مقدم :

سلام آیا ضرری از بابت احداث ملک مجاور متوجه شما شده است شکایت یعنی یک عنوان کیفری باید داشته باشد شما تحت چه عنوانی میخواهید شکایت کنید؟

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بسته به پروانه ساختمانی دارد اول از شهرداری شروع کنید