مشاوره حقوقی رایگان - تخریب مغازه

سلام، بعد از یک سال گشتن و بی ارزش شدن پولم و 10 برابر شدن قیمت ها، یک مغازه مناسب پیدا کردم. رفتم از شهرداری استعلام گرفتم، گفتن چون این جا پارکینگ بوده و این ها مغازه زدن حکم تخریب داره و صاحب مغازه اعتراض کرده و رای تجدید نظر به دیوان رفته و ماده 100 و ... یه چیزهایی که من نفهمیدم چی میگن. صاحب مغازه میگه، جریمه به مغازه میخوره و خلافی اش رو بدید دیگه تخریب نمیشه. موندم چکار کنم؟ این مغازه رو بخرم یا نه؟ قولنامه ای و اطراف کرج هست.

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
باید احکام صادره از کمیسیونهای بدوی و تجدیدنظر را ببینید و منتظر رای دیوان باشید که بسیار زمان بر هست,

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

اگر می توانید جا دیگر که مشکل ندارد مغازه بخرید .والا صبر کنید تا مشکل حل شود