مشاوره حقوقی رایگان - خسارت دیرکرد حقوق

با سلام، بنده در سال 96 از کارفرما به خاطر حق و حقوقم شکایت کردم. که اداره کار در اول کار من را محکوم کرد؛ ولی بعد از طرح شکایت در دیوان عدالت، رای را به بنده دادن و کارفرما محکوم به پرداخت حقوق بنده شد. حالا آیا میتونم خسارت دیرکرد این سه سال را از کارفرما بگیرم؟ اگه میشه چجوری اقدام کنم؟

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام معمولا با دیرکرد محاسبه می‌شود. اگر تقاضای دیرکرد را در دادخواست خودتون ارائه ندادید. بله در یک دادخواست مجزا میتوانید