مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مکانیک

با سلام، ماشین من سمند هست. تعمیرکاری آوردم ماشین را در محل تعمیر کنه. واشر زده بود،باز کرد. تراشکار بردیم و خلاصه بست و تحویل داد. گفتم‌ مشکلی نداره گفت اوکی؛ ولی مقداری باهاش کار کن آب بندی بشه. ما هم حدود نیم ساعتی یواش یواش می‌رفتیم. تا این که ماشین خاموش شد، نگاه کردم دیدم تمام روغن ماشین زده بیرون. تعمیرکاری آوردم، گفتش واشر قالباق خرابه و از اون هست. این مکانیک من، تمام قطعات را گفته عوض کردم. حالا ماشینم‌ یاتاقان زده. روشن کردیم و مکانیک ماشین، تلفن از دسترس خارج کرده. من باید چیکار کنم؟ 2 میلیون پانصد هزینه کردم. الان یاتاقان زده. چیکار کنم؟ راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

دوست عزیز شما با ارجاع کار خودتان به شخصی که جا و مکان درست ندارد و احتمالاً جواز کسب و صلاحیت های فنی لازم را نیز نداشته و فقط یک شماره تلفن خاموش از ایشان دارید، امکان شکایت و پیگیری از مراجع و اتحادیه های صنفی را از خود سلب کرده اید. دو میلیون و پانصد هزار تومان هم ارزش دادگاه رفتن ندارد(از لحاظ زمان و هزینه های پیگیری) بنابراین پیشنهاد می شود به عنوان یک تجربه به این موضوع نگاه کرده و به مراکز معتبر مراجعه نمایید.