مشاوره حقوقی رایگان - سلام بنده تصادف کردم بیمه بدنه داشتم جرثقیل آمد ماشین بردم بیمه تعیین خسارت شد کارشناس کارتی بمن داد

سلام بنده تصادف کردم بیمه بدنه داشتم جرثقیل آمد ماشین بردم بیمه تعیین خسارت شد کارشناس کارتی بمن داد برای صافکاری از ایشان سوال کردم جای دیگر میتوانم ببرم قبول کردند راننده جرثقیل در راه اصرار فراوان میکرد صافکار خوب دارم کلافه ام کرد من هم عمل جراحی قلب کرده بودم و دیابت دارم و نزدیک 15 ساعت در محل تصادف و بیمه نه داروها با من بود و دوندگی زیاد دیگر خیلی خیلی خسته بودم و اصرار راننده جرثقیل قبول کردم آمد درب تعمیرگاه با تعمیرگاه به توافق رسیدم مبلغ صافکاری و خرید لوازم 15 میلیون در مدت دو هفته گفتم قرارداد دارید ایشان گفتند نه به هر حال وسایل داخل ماشین خالی کردم با راننده آژانس من ببرد خانه‌ام خلاصه دو هفته نشد بعد از یک ماه و اندی آماده شد فاکتورها را گرفتم اولین قلم فاکتور یک عدد رینگ خریده به 240 هزار تومان در حالی من ده روز قبل تصادف از روبروی تعمیر گاه 60 هزار تومان خریده بودم به ایشان گفتم مغلطه کرد من هم تو دلم گفتم بمن چه بیمه می‌دهد تعمیر کار هم بمن گفت در بیمه حرفی نزنم فاکتورها و داغیها بردم بیمه دادم کارشناس گفت بررسی می کنم. و تا دو روز تلفن خبر میدهم فردای آن روز خبر داد و همه فاکتورها تایید شد و از مبلغ کارشناسی پس از کسر فرانشیز شده 15 میلیون 10 میلیون علی الحساب پرداختند تا ماشین از تعمیر گاه بیاورم بازدید کنند و بقیه خسارت بدهند آمدم تعمیرگاه ماشین تحویل بگیرم و 15 میلیون بدهم تعمیرکار گفت نه 22 میلیون می‌شود هر چه گفتم 15 طی کردیم زده زیر قرار جرثقیل هم نمی آید شهادت بدهد الان هم 8 ماه ماشینم دست ایشان است و من در این مدت متحمل هزینه‌های فراوان شدم و با توجه با اینکه ویروس کرونا من هم دیابتی و عمل قلب باز انجام دادم و تاکید دکترم از خانه بیرون نروم جز موارد خاص و اجباری چند بار مراجعه و وساطت قبول نمی کند و با چند مراجعه غریبه هم مثل من درگیر است همسایه‌ها هم تایید می کنند الان تعمیر گاه هم جمع کرده از آنجا رفته و.... قلبم درد دارد سوزش سوزش نمی توان دیگر بنویسم.. تشکر می کنم یا راهنمایی یا وکالت فردی مجرب و خبره معرفی فرمایید دارم از حال می روم خدا نگهدار

پاسخ ها :

مريم عابدی

سرکار خانم مريم عابدی:

سلام.شما می توایند وکیل یگیرید تا کار شما را انجام دهدویا یک تامین دلیل بگیرید وتمام ماوقع را کارشناسی کندوبه واسطه ان شکایت کنید.