مشاوره حقوقی رایگان - طرح هادی

با سلام و احترام
زمین حیاط ما ده سال پیش طبق نقشه آن زمان عقب نشینی کردیم و الان سه متر از دیوار حیاط ما تخریب شده و نیاز به تعمیر داشته که سر جای خودش دوباره ترمیم کردیم. اما دهیار شکایت کرده که باید طبق طرح هادی جدید دیوار شما شامل عقب نشینی است و چون تعمیر کردید باید عقب نشینی جدید کنید
لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

شما باید قبل از اقدام به عملیات های ساختمانی از مراجع مربوطه مجوز دریافت نمایید تحت این شرایط متوجه می شدید که طرح جدید تصویب شده است. اکنون نیز اقدامی نکنید و منتظر رای مراجع قانونی بمانید