مشاوره حقوقی رایگان - عقب نشینی طرح هادی

باسلام زمینی داشتم فروختم عقب نشینی کردم الان توی طرح احتمال داره برگرده میتونم بعداز اینکه برگشت از راه قانونی زمین پس بگیرم

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام ....باید قرارداد،مبایعه نامه و سایر مدارک و مستندات کامل بررسی بشه چون عملا با فورش،مالکیت منتقل میشه

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

باید قرارداد،مبایعه نامه و سایر مدارک و مستندات کامل بررسی بشود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باید قرارداد،مبایعه نامه و سایر مدارک و مستندات کامل بررسی بشود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید قرارداد،مبایعه نامه و سایر مدارک و مستندات کامل بررسی بشود.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید قرارداد،مبایعه نامه و سایر مدارک و مستندات کامل بررسی بشود