مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم پارکینگ

من در یک اپارتمان 10 واحدی در 5 طبقه و نیز طبقه هم کف و زیر زمین به عنوان پارکینگ می باشد و ما در طبقه 4 ساختمان ساکن هستم که این ساختمان هنوز سندش نیامده است و طبق گفته سازنده این ساختمان سه پارکینگ اضافی دارد پارکینگ های زیر زمین به خاطر شیب زیاد رفت و امد در ان مشکل است سوال اول این که تقسیم پارکینگ به صورت قانونی چگونه است و دوم اینکه تکلیف پارکینگهای اضافی چگونه است و دست اخر اینکه اگر خلافی صورت گرفته باشد از چه طریق اقدام کنم

پاسخ ها :

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

بستگی به قرارداد ساخت با سازنده داره اگر درموردش چیزی قید نشده باشه دراون حال باید تقسیم شود البته شما اگر یکواحد با یک پارکینگ از مالک طرف قرارداد با سازنده خریدید دیگه ارتباطی به شما پیدا نمیکنه. ولی بهرحال قرارداد سخت باید مطالعه شود

نسیم کربلایی اسماعیلی

نسیم کربلایی اسماعیلی :

تقسیم پارکینگ توافقی است، و در صورت خلاف اگر منظورتون خلاف مربوط به شهرداری است با تماس با شماره 137 و‌ مراجعه عوامل شهرداری میتوانید اقدام کنید