مشاوره حقوقی رایگان - درگیری چند نفر با یک نفر

با سلام. روز تعطیل در کارگاهم به تنهایی مشغول بکار بودم. همسایه کناری ام (سوله بغل) که به دلیل برخی مشکلات پول آب و برق و گاز با یکدیگر مشکل داشتیم به همراه سه نفر ناشناس وارد سوله ام شدند که یک نفر مرا گرفته و همسایه میزد. آن دو نفر هم غیر مستقیم به همسایه کمک میکردند. اواخر دعوا من هم با یک وسیله چند ضربه به انان زدم. با 110 تماس گرفتم پاسگاه که اومد گفتن از من شکایت دارن و من زدمشون (هم همسایه و هم یکی از افراد ناشناس). انها کارهای پزشک قانونی هم انجام دادن و من هم تحت درمان هستم. من از هر چهار نفر شکایت کردم. به نظر شما آیا شاهد نداشتن من و شاهد داشتن همسایه منجر به ضایع شدن حقم در دادرسی می شود؟ سپاس فراوان

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

نبود شاهد بی تاثیر نیست اما بی شک میزان جراحات و صدمات طرفین و همچنین سوال در مورد اینکه یک نفر چطور چهار نفر را کتک زده از مسایل پیش روی بازپرس است.